Kristályszabászat

Még tavaly ősszel figyeltem fel a Wonderground kristálymintáira a recorderen. A tervezőcsapat a Gombold Újra divatpályázat kapcsán tűnt fel a legkülönfélébb divatblogok hasábjain. A retinapróbáló mintáikkal engem egyből megvettek! A laza városi utcai viselet alapdarabajit gondolták újra a textilprintelés jegyében. Hársfalvi Réka, Karácsony Léna és Hegedűs Dóra Mome-s ruhatervezők formavilága egyszerre hozza a hanyag sikket és okos részleteket. Kellően laza egy kis palánkra dobáláshoz, de a minta miatt eléggé izgalmas egy kiállítás megnyitóra is. Mondjuk a kollekciónak azért vannak némi extravaganciát kívánó darabjai is.

A két fősre zsugorodott (Léna és Réka) csapat műhelyébe látogattunk megnézni, hogy hogyan is dolgoznak, de jelenleg sajnos egy kevéssé látványos munkát végeznek: a következő kollekciójuk mintáit tervezgetik számítógépen. Így csak pár önfeledt pillanatott sikerült megörökítenünk a Wondergroundos lányok életéből:

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.